Terkini

Menu

Assalamualaikum, hai mommies :)


Ramai yang bertanya kepada Kak Darling.. Best sangat ke join Shaklee? macam mana nak jadi sebahagian daripada keluarga besar Shaklee? ๐Ÿ˜ Jangan risau, Kak Darling akan terangkan.. moga kita boleh berjaya sama-sama! 



Mommies tau tak? kenapa ramai yang nak join Shaklee? Terdapat 2 faktor utama:


  1. Mendapatkan produk Shaklee yang terkenal berkualiti dan berkesan dengan harga yang lebih murah. Siap boleh dapat bonus tunai (cash) lagi!

  2. Menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan. Ya, side income. Ramai juga yang pada mulanya sebagai side income bertukar menjadi main income yang masyuk!! 


Untuk yang serious dan konsisten jadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan (business) macam-macam insentif yang kita berpeluang untuk terima daripada Shaklee. Antaranya:-

  1. Untung Runcit - Untung yang kita dapat sekiranya kita menjual kepada pelanggan dengan harga runcit. Standard macam jual beli biasalah uollss.

  2. Bonus Peribadi - Bonus peribadi ini dikira daripada jumlah Unit Volume (UV) produk terjual menggunakan ID kita. Semakin banyak jualan, semakin tinggi bonus yang diperoleh. Kita boleh menerima bonus dari serendah 5% sehingga 21% daripada jumlah jualan.

  3. Net Personal Bonus - Bonus ini dikira daripada jumlah Group Unit Volume (GUV). GUV adalah jumlah UV bagi kita (upline) dan anak-anak Shaklee (downline) yang berdaftar dibawah kita. Bonus ini sebagai hadiah kepada upline atas usaha gigih dalam membimbing anak-anak Shaklee mereka.

  4. Leadership Bonus - Dalam Shaklee terdapat 7 peringkat bermula sabagai Ahli Biasa, Supervisor, Senior Supervisor, Coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator, Master Koordinator. Anda dianggap sebagai Leader bermula dari peringkat kedua iaitu Supervisor ke atas. Sebagai upline, kita akan diganjarkan leadership bonus apabila downline kita berjaya naik ke setiap peringkat leader ini.

  5. Car Incentive Bonus - Bagi leader yang layak, Shaklee akan menawarkan insentif dalam bentuk wang / cash tanpa had bagi bayaran bulanan kenderaan / rumah / percutian idaman anda. Best kan?

  6. Insentif Khas - Nama pun insentif khas, so insentif bulanan berupa wang tunai ni akan diberi khas sekiranya kita berada di peringkat Coordinator, Key Coordinator dan Master Coordinator. Masyukkk!

Nampak tak bertapa banyaknya bonus-bonus yang kita boleh dapat? Sebab tu kenapa ramai yang berebut-rebut nak join Shaklee ni.

Bagi mommies yang baru nak cuba join Shaklee ni, boleh je Whatapps Kak Darling. Kak Darling boleh kongsi bagaimana kita boleh sama-sama untuk maju dalam bisness ni. WhatApps Kak Darling untuk maklumat lanjut.

Bye mommies :)

No Comment to " Best sangat ke join Shaklee? "